ma t/m vr
08.00 - 12.00
13.00 - 17.30

zaterdag
08.30 - 13.00

zondag
gesloten

Voeders

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van speciaalvoeders. Samen met u zorgen wij voor een optimale samenstellling van het product dat u zoekt. Zo brengen wij de wensen van u samen met onze kennis wat zorgt voor die speciale voeder die u zoekt.

Hieronder ziet u een kleinde greep uit ons assortiment wat wij zoals maken en waarin wij gespecialiseerd zijn.

Paarden

Doordat wij zelf zeer betrokken zijn in de paardensport weten wij precies wat een paard nodig heeft en wanneer hij dat nodig heeft. Wij hebben een aantal paardevoeders ontwikkeld samen met de kennis van een aantal gerenommeerde paardenstallen. Zo hebben wij een perfecte lijn opgezet zodat wij elke type paard het ideale product aan kunnen bieden.

Rat en Muis

Wij produceren voor een aantal jaren Rat en Muizen brok. Dit is een grote brok die uitermaten geschikt is voor deze knaagdieren. Veel al wordt deze brok gebruikt voor het fokken van rstten en muizen.

ChinChilla

ChinChilla korrel is te vergelijken met onze Rat en Muizen brok. Wij maken veel van deze brok en deze is bedoeld voor het fokken van Chin Chillas. Uiteraard bevat deze korrel een andere samenstelling van producten en is de korrel is aangepast van formaat zodat deze geschikt is voor deze kleinere knaagdieren.

Konijnen

Door jaren lange ervaring met proffesionele konijnen houderijen zijn wij in staat om op aanvraag de perfecte voeder te produceren voor u. Wij kijken wat uw konijnen nodig hebben en anticiperen daar op in onze samenstelling van het product.

Pluimvee

Als speciaalvoeders produceren wij al een lang tijd voeders voor verschillende soorten pluimvee. Een van de pluimvee voeders die wij zoal produceren is struisvogenbrok. Naast deze pluimvee voeder hebben wij ook een breed assortiment voor andere pluimvee.

Overige

Naast al het bovenstaande hebben wij nog veel meer voeders, zoals verschillende soorten veevoeders, hondenvoders enz. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen, of gewoon even langs komen!